_MG_0170

Werktuigbouwkundige installaties

Zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten staan wij garant voor professioneel ontwerp, punctuele levering, vakkundige installatie en het betrouwbare onderhoud van complete werktuigkundige installaties. Wij hebben een breed scala aan installaties opgeleverd in onder andere kantoor- en bedrijfsgebouwen, scholen, instellingen, accommodaties, winkels en bij luxe woningen.

Verwarminginstallaties

Geen enkel pand is hetzelfde en daarom zijn al onze verwarmingsadviezen maatwerk. Op basis van uw wensen verzorgen onze experts een energiezuinige, milieuvriendelijke verwarmingsinstallatie. Kortom, bij BFT doen wij er alles aan dat u er, ook economisch, warmpjes bij zit met een verwarmingsinstallatie op maat.

Koelinstallaties

Als gevolg van klimaatverandering, betere isolatie en het toegenomen gebruik van elektrische apparaten, is er vandaag de dag behoefte aan optimale luchtcirculatie. Om een comfortabel klimaat in uw gebouw te faciliteren is het, met behulp van duurzame koelinstallaties, reguleren van deze circulatie en temperatuur essentieel. Daarbij gebruiken we energiezuinige componenten en passen wij de optimale koeltechniek toe die aansluit bij uw budget en doelstellingen. Wij zijn STEK-gecertificeerd.

Luchtbehandeling

Luchtkwaliteit is niet alleen een kwestie van temperatuur, maar ook van bijvoorbeeld CO2 en relatieve luchtvochtigheid. Met luchtbehandeling zorgt u ervoor dat uw gebouw de best mogelijke luchtkwaliteit biedt voor een optimaal comfort voor uw bedrijf of instelling. BFT denkt hierin graag mee in een voor u zo optimaal mogelijke oplossing.

Meet- en regeltechniek

De besturing vormt het hart van iedere technische installatie. Of het nu gaat om een eenvoudige CV-installatie of een complex  gebouwbeheersysteem inclusief warmtepompen en airconditioning: onze gespecialiseerde medewerkers zorgen altijd voor het meest efficiënte besturingssysteem.

Sanitaire installaties

Goed verzorgde sanitaire installaties zijn van primair belang voor de leefbaarheid van gebouwen en de mate van comfort voor de gebruikers. BFT adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt systemen voor watervoorziening, afvoertechniek en sanitaire objecten.