_MG_0149

Onze aanpak

Complete goedwerkende installaties ontstaan niet zomaar. Ze zijn het resultaat van innovatieve ideeën, hard werk, toegewijd vakmanschap en juiste serviceverlening. Elk project is uniek, maar in hoofdlijnen volgen wij onderstaand traject. 

Advies
Wij starten onze samenwerking met een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we de situatie. Wat zijn de wensen van de klant voor de installatie in het gebouw en wat kan BFT hierin betekenen? Hieruit volgt ons advies om concreet invulling te geven aan het plan en om passend voor uw situatie de juiste technische componenten toe te passen. Zodat we in samenwerking met de aannemer het project tot een compleet functionerend gebouw kunnen maken.

Ontwerp
Naar aanleiding van ons adviesgesprek maakt onze tekenaar een ontwerp. Met deze ontwerptekening krijgt u een goed beeld van uw bedrijfspand met daarin de verschillende technische installaties.

Calculatie
Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp zal onze calculatieafdeling starten met het opstellen van de calculatie. Hieruit volgt de offerte waarin u een duidelijk beeld krijgt van de kosten en de toe te passen installaties.

Engineering & Tekenwerk
Wanneer u opdracht geeft voor het project, start de engineering.
Het engineeringsproces van de installatie bestaat uit het maken van een transmissieberekening, principeschema, leidingberekeningen, lichtberekeningen en ventilatieberekeningen. Daarnaast worden alle voorbereidingen getroffen voor de data-, geluids-, camera-, elektra-, riool-, water en overige installaties. Deze gegevens worden vervolgens door de tekenaar uitgewerkt in definitieve werktekeningen.
 

Uitvoering
BFT werkt projectmatig: Voor elke opdracht stellen wij een projectteam samen met daarin de medewerkers die het beste bij het project passen. Vaak zijn dat medewerkers uit verschillende disciplines. Een projectteam van BFT kan hierdoor zelfstandig aan de slag. De teamleden stemmen hun werkzaamheden nauwkeurig met elkaar af. Hierdoor kunnen zij efficiënt en klantgericht werken en worden onnodige fouten voorkomen.

Wij stellen onze projectteams samen op basis van kennis en ervaring. De lijntjes tussen deze teams en onze werkvoorbereiders op kantoor zijn kort. Ook heeft BFT niet meer overhead dan voor een goede bedrijfsvoering nodig is. Onze platte organisatie stelt ons in staat om teamwork en maatwerk te leveren.

Oplevering & Revisie
Wanneer het project volledig gereed is zal de projectleider de bouw opleveren waarna de revisietekeningen en revisiedocumenten gereed worden gemaakt. Deze stukken leveren we compleet bij u aan. In deze periode ontvangt u tevens de laatste termijn en zal de facturatie van het project worden afgerond.

Nazorg
Na oplevering van het project stopt onze zorg niet. In de garantie periode wordt de installatie gemonitord en indien nodig bijgesteld.

Service & Onderhoud
Naast het ontwikkelen en bouwen van geschikte oplossingen voor onze klanten vinden wij het net zo belangrijk dat deze systemen goed blijven functioneren. Daarom bieden we een onderhoudscontract aan voor uw complete installatie. Daarnaast is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar. Uiteraard zijn wij ook altijd bereikbaar voor al uw vragen over uw installatie.

Zo doen we dat!