_MG_0149

Utiliteitsbouw

Uw bouwproject binnen de utiliteitsbouw realiseren? Brian Franken Technieken (BFT)  helpt u van A tot Z in het uitdenken en het realiseren.

Utiliteitsbouw
Utiliteitsbouw is een overkoepelende term voor nieuw te bouwen vastgoed zonder woonbestemming. U kunt hierbij denken aan: winkels, kantoren, fabrieken, scholen, bedrijfshallen en opslagruimtes. 

Hoogwaardige kwaliteit
Aan bedrijfsgebouwen worden andere eisen gesteld dan aan woningen. BFT is onder meer gespecialiseerd in utiliteitsbouw en kan dankzij jarenlange ervaring een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Dat geldt voor kantoren en opslagruimtes, maar bijvoorbeeld ook voor gebouwen voor de zorgsector en retail.

Het bouwproces
BFT is vanaf het eerste moment betrokken bij het proces rondom utiliteitsbouw. We beginnen het traject met een ori├źnterend gesprek, waarna een advies, ontwerp en calculatie worden gemaakt. Zodra het startschot voor het project gegeven wordt, houden wij ons bezig met alle aspecten van het bouwproces. Van tekening tot berekening en van idee tot realisatie. Voor al onze activiteiten met betrekking tot utiliteitsbouw geldt dat we gedurende het proces nauw contact onderhouden met u als opdrachtgevers. Zo is het mogelijk om de projecten tot in de kleinste details aan te passen aan uw eisen en wensen. Voor meer informatie over onze werkwijze kijkt u bij onze aanpak.

Meer weten?
Wilt u weten hoe wij uw idee├źn en wensen realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste utiliteitspand te bespreken of voor een offerte op maat. 

Vul het contactformulier in of bel 0341-258000

Contact