_MG_0279

Elektrotechnische installaties

Zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten staan wij garant voor professioneel ontwerp, punctuele levering,  vakkundige installatie en het betrouwbare onderhoud van complete elektrotechnische installaties. Wij hebben een breed scala aan installaties opgeleverd in onder andere kantoor- en bedrijfsgebouwen, scholen, instellingen, accommodaties, winkels en bij luxe woningen.

Hoofd- en Onderverdeelinrichtingen

De hoofdverdeelinrichting is de start van de elektrotechnische installatie in een gebouw. De voeding van het energiebedrijf komt hier op binnen. Vanuit dit startpunt wordt de energie verdeeld over het gebouw. Eventueel wordt per gebouwdeel, bijvoorbeeld per verdieping, een onderverdeelinrichting geplaatst vanwaar de energie over het betreffende gebouwdeel wordt verspreid. Onze technisch specialisten denken graag met u mee!

Verlichting

Noodzakelijk, nuttig, sfeerbepalend en…. energieverslindend? Dat hoeft niet als wij een doordacht lichtplan opstellen, waarbij we rekening houden met architectuur, functionaliteit, gebruik, wettelijke normen en regelgeving, duurzaamheid en natuurlijk uw budget.

Veiligheid en Beveiliging

Met de juiste preventie voorkomt u onaangename verrassingen. Onze innovatieve veiligheidsinstallaties beschermen uw veiligheid.

✓ Inbraakbeveiliging

✓ Brandmeldsystemen

✓ Toegangscontrole

✓ Noodverlichting

✓ Camerasystemen

✓ Sprinklersystemen / brandblussers / brandpreventie

Data en Communicatie

Iedere bedrijfsvoering is voor een groot deel afhankelijk van optimaal dataverkeer en storingsvrije communicatie. De goede infrastructuur is hiervoor de essentiële basis. We zorgen voor een uitgekiend bekabelingssysteem, afgestemd op de wensen en eisen van de gebruiker.

PV-panelen

PV-panelen dragen niet alleen bij aan een beter milieu, ze zorgen ook voor een bewustere omgang met de huidige energiebronnen. Daarmee zijn ze een flinke besparing op uw energierekening. Zonne-energie is als geen andere energievorm onuitputtelijk, duurzaam, stil en vrij van schadelijke stoffen.

Wat uw doelstelling ook is, BFT zorgt voor een passende oplossing voor uw bedrijfspand die voldoet aan uw wensen. Om u optimaal te adviseren wordt niet alleen gekeken naar de techniek, maar ook naar uw mogelijkheden op het gebied van subsidieregelingen en energie-teruglevering. Zo denken onze professionals graag met u mee!