_MG_0149

Service & onderhoud particulieren

Wij zorgen voor het onderhoud en beheer van uw installaties. Bij eventuele storingen zijn we 24/7 bereikbaar en zorgen we voor een snelle service.

Onderhoud

CV-ketel

Voor een probleemloze werking en het behoud van uw cv-ketel of warmwatertoestel is regelmatig onderhoud raadzaam. Ook zorgt het voor een optimale veiligheid en langere levensduur. Dat is zorgeloos wooncomfort!

Tijdens een onderhoudsbeurt controleert de monteur of alles nog naar behoren functioneert en maakt hij het toestel helemaal schoon. Zo blijft het toestel altijd veilig en in optimale conditie. Daarnaast wordt de afstelling van het toestel gecontroleerd zodat het gasverbruik niet te hoog is.

Airconditioning

Heerlijk en zorgeloos blijven genieten van uw airco-installatie? Onderhoud uw airco dan goed. Laat uw airco jaarlijks checken door één van onze servicemonteurs. De installatie wordt dan grondig bekeken en schoongemaakt. Zo kan uw airco er weer probleemloos tegenaan.

Een jaarlijkse airco-apk? Dat is niet alleen bepalend voor de levensduur van je installatie, maar je voorkomt ook storingen. Daarnaast is jaarlijks onderhoud belangrijk voor het behoud van de garantie. 

Mechanische ventilatie

Door uw mechanische ventilatiebox periodiek te laten onderhouden en reinigen bevordert u de luchtzuivering in uw woning. Tijdens de onderhoudsbeurt kijkt de servicemonteur de MV box na en reinigt deze grondig. De lucht in uw woning wordt weer optimaal ververst! 

Onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract van BFT wordt uw cv-ketel en/of mechanische ventilatie vakkundig onderhouden. Vraag naar één van de medewerkers voor meer informatie. U heeft bij ons de keuze uit twee verschillende onderhoudsabonnementen.

Onderhoudsabonnementen

Comfort Zilver

Periodiek onderhoud
24-uurs servicedienst
Geen arbeidsloon bij storingen
Geen toeslagen
U betaalt alleen de onderdelen

Comfort Goud

Periodiek onderhoud
24-uurs servicedienst
Geen arbeidsloon bij storingen
Geen toeslagen
Gratis onderdelen binnen de mantel van de CV-ketel

Voordelen onderhoudsabonnement

  • Mogelijke problemen worden tijdig ontdekt,
    dus lagere reparatiekosten
  • Langere levensduur cv-installatie
  • Veilige werking is garandeerd
  • Energiezuinig stoken
  • Goede, snelle service bij storingen
  • U krijgt voorrang bij het aanmelden van storingen
Neem contact op

RON Techniek

Verstopping, lekkage of stankoverlast?
RON Techniek is uw specialist in het oplossen van uw riool- en afvoerproblemen.

RON Techniek