_MG_0149

Service en onderhoud

Meer beheer en onderhoud, minder storingen

Iedere technische installatie vergt onderhoud. Daarmee verleng je de levensduur en voorkom je dat systemen onverwacht uitvallen. Uiteindelijk resulteert het zelfs in een verhoogd werk- en leefcomfort. Zo controleren wij de verwarming en ventilatie in uw magazijn. Of onderhouden wij elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in uw kantoorpand.

Het onderhoud van installaties doe je niet alleen voor de beste kwaliteit van de apparaten. Periodiek onderhoud waarborgt ook een veilige werk- en leefomgeving.

Gebouwbeheersysteem (GBS)
Techniek neemt een steeds grotere plaats in – en de optimale werking wordt dan ook steeds belangrijker. Wij integreren alle installaties voor klimaatbeheersing, water en elektra en kunnen deze op afstand monitoren. Zo kunnen we het functioneren van de installaties volgen – en waar nodig bijsturen. Ook kunnen we snel de oorzaak vaststellen van storingen en deze veelal op afstand verhelpen. Uw installaties worden door ons professioneel bewaakt en bestuurd. Zodat u met minder energie meer comfort en meer bedrijfszekerheid krijgt. 

Storing? Schakel onze 24-uurservice in!
Problemen met een installatie? BFT lost die 24/7 op. Onze monteurs zijn snel ter plaatse, adviseren over de beste aanpak, lossen daar waar mogelijk de storing direct op of zorgen voor een noodoplossing. Met onze 24-uurservice geeft u uzelf de garantie dat het bedrijf continu draaiende blijft.