Nieuwbouw Villa Bregman - Pijnacker
Nieuwbouw Staalmarkt Hapert
NIEUWBOUW TCOP - HOUTEN


Onderhoud

Natuurlijk staan we met onze storingsdienst direct voor u klaar wanneer uw centrale verwarming uitvalt of er geen water meer uit de kraan komt. Maar u zit natuurlijk niet te wachten op een storing. Soms kunnen we een storing binnen een uur verhelpen. Maar een uur zonder gas, water of stroom kan vervelende gevolgen hebben. Zeker wanneer u een bedrijf heeft en de productie als gevolg van de storing uitvalt. Gelukkig kunt u samen met BFT de kans op een storing een stuk kleiner maken! Met ons kunt u een servicecontract afsluiten dat voorziet in periodiek en preventief onderhoud. U voorkomt hiermee niet alleen storingen. De onderhoudsservice van BFT garandeert ook dat uw installaties veilig en energiezuinig blijven. Denk hierbij aan het tijdig schoonmaken en vervangen van onderdelen zoals filters en rookkanalen.  

COMFORT ABONNEMENT

Met een Comfort abonnement van BFT bent u er zeker van dat uw installaties voor verwarming en warm water op tijd een onderhoudsbeurt krijgen. Wij bellen u op om elke periodieke beurt in te plannen, zodat u zelf nergens achteraan hoeft.

Tussen twee onderhoudsbeurten in bent u zeker van een veilig functionerende installatie die niet meer gas of stroom gebruikt dan nodig is. Ook weet u dat de kans op een storing te verwaarlozen is. Het abonnement zorgt er tevens voor dat het onderhoud klopt met de garantievoorschriften van de fabrikant en leverancier. VOORDELEN ONDERHOUDSCONTRACT

Een onderhoudscontract van BFT voorziet in adequaat periodiek onderhoud van één of meer installaties voor verwarming, (warm) water en elektriciteit. Behalve Comfort, ons onderhoudsabonnement voor particulieren, zijn er ook andere, meer specifieke onderhoudscontracten mogelijk. Deze contracten zijn voor u van belang wanneer uw bedrijf installaties van BFT heeft.  Periodiek onderhoud heeft de volgende voordelen:

  • volledig verzorgde onderhoudsplanning
  • minder storingen
  • minder energieverlies
  • meer veiligheid
  • meer garantie bij reparatie en vervanging.

 


Wij zijn SUNNed solarteur. Bereken je voordeel