cewe color - nunspeet
Dolmans Badhoevedorp
NIEUWBOUW TCOP - HOUTEN


Servicedienst

BFT levert een installatie pas op nadat deze volledig getest en operationeel is. Desondanks kan er later natuurlijk altijd een storing optreden of iets kapot gaan. In dat geval staat BFT garant voor een altijd bereikbare en snel reagerende storingsdienst. U kunt bij ons 24 uur per dag een storing melden. Wij komen dan direct naar u toe om de storing te verhelpen. Moeten er onderdelen worden vervangen en besteld om het probleem definitief op te lossen, dan zorgen wij in de tussentijd voor een voorlopige oplossing. Zodat u niet langer zonder water, verwarming of elektra zit dan nodig is. 


Onze storingsdienst werkt snel, adequaat en klantgericht. Dat is wel zo prettig wanneer u thuis geen water of stroom meer hebt. Maar dat is misschien nog belangrijker wanneer u een storing in uw bedrijf heeft. Stel dat uw elektrotechnische installatie uitvalt. Uw complete bedrijfsvoering of productieproces kan dan uitvallen. Tijd kost geld. De continuïteit van uw bedrijf mag niet in gevaar komen. Daarom staat BFT snel bij u op de stoep, wanneer u bij ons een technische storing meldt. SERVICENUMMERS NUNSPEET

Woont u in Nunspeet of omgeving, of is uw bedrijf daar gevestigd, dan kunt u onze storingsdienst 24 uur per dag op één van de volgende servicenummers bereiken:

0341-258000SERVICENUMMERS ZEEWOLDE

In Zeewolde of omgeving kunt u bij een storing één van de volgende servicenummers bellen:

036-5240101STRORING/24 UURS SERVICE

Heeft u storing buiten werktijd (08:00-18:00) neemt u contact op met onderstaand nummer. 

Vestiging Nunspeet
Tel: 0341-258000

Vestiging Zeewolde
Tel: 036-5240101

Bij niet tijdig contact van onze storingsdienst kunt u contact opnemen met dhr. Brian Franken, 0653418170.


Wij zijn SUNNed solarteur. Bereken je voordeel