Kramer
Edelman Reeuwijk
Nieuwbouw Brede School Paasbos te Nijkerk


Netwerk

Het functioneren van uw data- en telefoonnetwerk valt of staat met een degelijke en flexibele bekabeling. BFT installeert op uw kantoor een kabelnetwerk waarop zowel uw computers als telefoons moeiteloos hun berichten kunnen versturen en ontvangen: e-mail, telefonie, videofonie en internet. En dat allemaal over dezelfde kabel. BFT gebruikt hiervoor UTP-kabels van Panduit. Deze kabels voorzien in snel en multifunctioneel dataverkeer. 

FLEXIBILITEIT

Verandert u de opstelling van werkplekken op uw kantoor? Verhuist u een bedrijfsonderdeel naar een andere ruimte of vestiging? Of komen er in uw organisatie werkplekken bij? U heeft dan een flexibel netwerk nodig. Een flexibel netwerk is een netwerk waarvan de kabels multifunctioneel zijn, zodat u niet bij elke verhuizing of uitbreiding een nieuwe bekabeling nodig heeft.

Op een UTP Cat 5 en Cat 6 netwerk van Panduit sluit u net zo gemakkelijk computers als telefoons aan. Kabels van Panduit verwerken tegelijk data- en telefoonverkeer. Zodat computers en telefoons van bureau kunnen wisselen zonder dat er extra kabels nodig zijn. Sluit een computer en telefoon op het netwerk aan en uw nieuwe werkplek is direct operationeel!OVERZICHT

Een netwerk voor data en telefonie moet overzichtelijk zijn. Op uw kantoor moet u altijd na kunnen gaan welke computer of telefoon op welke kabel is aangesloten. Een netwerk van Panduit werkt met een patchkast. De patchkast is het brein van uw netwerk. In dit brein komen alle kabels samen en wordt alle data- en telefoonverkeer in uw organisatie in goede banen geleid. Kan een medewerker even niet bellen, mailen of op de server? De helpdesk kan dan snel controleren of dit aan de kabel of aan iets anders ligt. GARANTIE

Wilt u verzekerd zijn van een degelijk, snel en flexibel netwerk voor uw data en telefonie? En met voldoende capaciteit voor bijvoorbeeld videoconferencing? BFT adviseert u graag over een kabelnetwerk dat in die behoefte voorziet. Wij zijn gecertificeerd dealer van Panduit. Op een netwerk van Panduit kunnen wij u maar liefst 15 jaar garantie geven.  


Wij zijn SUNNed solarteur. Bereken je voordeel