Bediencentrale - Amerongen
Barkmeijer
KNHS


Ontstopping

Wateroverlast in het toilet, de badkamer of de keuken…een lekkage of verstopping kan vervelende gevolgen hebben. Snelle en vakkundige hulp is dan geboden. BFT lost het probleem binnen 24 uur voor u op. Maar daar laten we het niet bij. Wij leggen ook uit hoe u herhaling kunt voorkomen.  Want één keer waterschade is meer dan genoeg


LEKKAGE

Leidingen kunnen gaan lekken als gevolg van bijvoorbeeld slijtage, montagefouten of koppelingen en afsluitingen die onvoldoende waterdicht zijn afgewerkt. Lekkages in leidingen die zijn weggewerkt in vloeren, muren of verlaagde plafonds zijn vaak moeilijk op te sporen. De vochtsporen kunnen ver verwijderd zijn van de plek van de lekkage. BFT maakt gebruikt van moderne opsporingsapparatuur om lekkages snel en zonder onnodige nevenschade op te kunnen sporen. Ook lossen wij de lekkage direct op door het betreffende leidingdeel te vervangen en waterdicht af te werken. Daarna testen wij of het water door de complete leiding goed doorstroomt en niet opnieuw ergens gaat lekken. 
VERSTOPPING

Een verstopping doet zich meestal voor in leidingen die uitkomen op het riool, zoals de afvoer van het toilet, de badkamer en de gootsteen. Een leiding kan verstopt raken doordat het riool of de leiding zelf niet goed is aangelegd of sterk verouderd is. Maar ook doordat een prop van toiletpapier, haren en zeepresten de leiding verstopt. Een verstopping kan ook het gevolg zijn van wortelgroei in het riool of een verkeerd gebruik van ontstoppingsmiddelen.

Vanwege de vervelende gevolgen, zoals vies water op de vloer, vraagt een verstopping om een snelle actie. BFT ontstopt het riool of de leiding binnen 24 uur, ook als het leidingwerk vervangen moet worden. EENS MAAR NOOIT WEER!

Een verstopping maakt u liever geen tweede keer mee. Met behulp van de volgende tips kunt u verstopping van uw riool voorkomen.  

  • Gooi geen etensresten, verfresten of ander soort afval in uw riool.
  • Gebruik geen overmatig of vochtig toiletpapier.
  • Maak doucheputjes en wasbakken regelmatig schoon.
  • Gebruik geen ontstoppingskorrels.
  • Spoel uw (vaat)wasmachine regelmatig door met warm water.


Wij zijn SUNNed solarteur. Bereken je voordeel