Nieuwbouw LTVL - Lelystad
Vervangen CV ketels De Sprenge - Emst
Barkmeijer


Sanitair

Het oog wil ook wat. Dat geldt in toenemende mate ook voor sanitaire installaties. Consumenten richten hun toilet en badkamer met bijna even veel zorg in als hun woonkamer. Toch draait het bij sanitaire voorzieningen vooral om hygiëne en gemak. In een restaurant verwacht u een schoon toilet en op uw hotelkamer een fris uitziende douche. En van kranen, thermostaatknoppen en douchekoppen verwacht u vooral dat ze gemakkelijk werken. Bij BFT kunt u een badkamer en toilet in uw eigen stijl en naar uw eigen wensen samenstellen. Uiteraard verzorgen wij desgewenst ook de installatie van uw sanitair. BFT levert ook sanitaire voorzieningen voor bedrijfsgebouwen en bijeenkomstgebouwen, zoals industriële toiletgebouwen en kleed- en douchegelegenheden in sporthallen.

HYGIENE

Omwille van de hygiëne is het noodzakelijk dat sanitaire voorzieningen betrouwbaar functioneren en makkelijk schoon te houden zijn. BFT gaat daarom voor een degelijke kwaliteit. Bij een storing of defect kunt u rekenen op een snelle service. In de horeca, de sport en de recreatie is betrouwbare sanitair zelfs een voorwaarde voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Eigenlijk geldt dat voor alle bijeenkomstgebouwen waar veel mensen samenkomen. Denk hierbij ook aan scholen, ziekenhuizen en musea.GEMAK

Defecte of gebrekkig functionerende sanitair kan het woon- of werkplezier danig verstoren. Dit geldt ook voor ongebruiksvriendelijke sanitaire apparatuur. Aan mengkranen, thermostaatknoppen, zeepautomaten en haardrogers moet je in één oogopslag kunnen zien hoe ze werken. De kans is groot dat ze anders ongebruikt blijven, met alle gevolgen voor de hygiëne van dien. BFT selecteert sanitaire apparatuur daarom niet alleen op kwaliteit, maar ook op gebruikersgemak.


Wij zijn SUNNed solarteur. Bereken je voordeel