pv-installatie scholencluster harmelen
KWPN
Nieuwbouw Brede School Paasbos te Nijkerk


Gas

Geisers, cv-ketels, boilers, haarden, fornuizen, verbrandingsovens, (petro)chemische processen…Veel toepassingen in woningen, kantoorgebouwen en industriegebouwen zijn gasgestookt. Gas is een efficiënte brandstof om uw water, eten, huis, bedrijfsgebouw of productieproces snel op temperatuur te krijgen. Maar gas is niet de goedkoopste en veiligste brandstof. U moet er daarom zeker van kunnen zijn dat de gasinstallatie in uw woning of bedrijf veilig en duurzaam is. Die garantie kan BFT u geven. Onze gasinstallaties voldoen aan de wettelijke veiligheidsnormen. Daarnaast adviseren wij u graag over de manier waarop u met gas een aangenaam en duurzaam binnenklimaat kunt creëren. 

VEILIGHEID

Een gasinstallatie bestaat uit leidingen, fittingen, toestellen en appendages. Om een gasinstallatie veilig te laten functioneren moeten al deze onderdelen aan wettelijke eisen voldoen. Deze eisen staan o.a. in de normen NEN 1078 (voor gasinstallaties in gebouwen) en NEN 2078 (voor industriële gasinstallaties). Deze normen schrijven onder meer voor dat  gasleidingen gegarandeerd gasdicht opgeleverd moeten worden en op welke wijze dit moet worden getest. BFT is een erkend installatiebedrijf. Wij zijn aangesloten bij o.a UNETO-VNI. Onze gasinstallaties zijn daarom gegarandeerd veilig. DUURZAAMHEID

De duurzaamheid van gasinstallaties hangt nauw samen met de toepassing ervan. In welke situatie is een centrale verwarming energiezuiniger dan gaskachels, en welke cv-ketel is het meest rendabel? Welke mogelijkheden zijn er om de restwarmte van een productieproces als brandstof of verwarming te gebruiken? En bij welke gasdruk functioneert een verbrandingsproces het meest stabiel en rendabel? BFT adviseert u graag over een duurzame inrichting van uw gasinstallatie en over de mogelijkheden om te besparen op uw gasverbruik. 


Wij zijn SUNNed solarteur. Bereken je voordeel