MFA Scholencomplex Hilversum
Verbouwing en uitbreiding Lukassen - Nieuwegein
Nieuwbouw Brandweerkazerne - Elspeet


Organisatie

BFT werkt projectmatig. Voor elke opdracht stellen wij een projectteam samen met daarin de medewerkers die het beste bij het project passen. Vaak zijn dat medewerkers uit verschillende disciplines. Een projectteam van BFT kan hierdoor zelfstandig aan de slag. De teamleden stemmen hun werkzaamheden nauwkeurig met elkaar af. Hierdoor kunnen zij efficiënt en klantgericht werken en worden onnodige fouten voorkomen.

Wij stellen onze projectteams samen op basis van kennis en ervaring. De lijntjes tussen deze teams en onze werkvoorbereiders op kantoor zijn kort. Ook heeft BFT niet meer overhead dan voor een goede bedrijfsvoering nodig is. Onze platte organisatie stelt ons in staat om teamwork en maatwerk te leveren. 

KENNIS

Onze medewerkers worden continue bijgeschoold, zodat zij hun kennis en vaardigheden voortdurend kunnen aanpassen aan nieuwe technieken. Mede dankzij dit innovatieve personeelsbeleid is BFT een erkend leerbedrijf.

Wij bieden stageplekken en leerwerkplekken die bij de eisen van het moderne beroepsonderwijs passen. Het vak van installateur beheersen wij op hoog niveau. Want dat is nodig om monteurs in opleiding het installatievak te leren. Zodat BFT ook in de toekomst kwaliteit kan blijven leveren!


Wij zijn SUNNed solarteur. Bereken je voordeel