Mercedes Stern
Bleiswijk KFC / McDonalds
Nieuwbouw appartementencomplex


Duurzaam

In verband met Europese regelgeving mogen gebouwen steeds minder CO2 uitstoten. Nieuwe energietechnieken zoals Warmte Terug Win-installaties (WTW), warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers zijn bedoeld om gebouwen duurzaam en milieuvriendelijk te verwarmen. Op termijn zijn alleen energieneutrale gebouwen toegestaan: gebouwen die niet meer energie gebruiken dan ze zelf opwekken, en daarmee in hun eigen energiebehoefte voorzien. 

Duurzaamheid is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. BFT oriënteert zich daarom voortdurend op nieuwe technieken die energiebesparing mogelijk maken. Een goed voorbeeld hiervan zijn de zonnepanelen die BFT op het dak van uw woning of bedrijf kan installeren. 


ZONNEPANELEN

Zonnepanelen hebben de toekomst. Een investering in zonnepanelen kan binnen acht jaar worden terugverdiend. Maar met subsidie nog veel sneller. Bovendien wekt u met zonnepanelen zelf energie op die u terug kunt zetten op het elektriciteitsnet, zodat u er zelfs geld mee verdient.


SUNNED

BFT is aandeelhouder van SunNed, een landelijk samenwerkingsverband van installatiebedrijven dat zich toelegt op zonne-installaties. SunNed staat garant voor een deskundige installatie van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen.

Zie voor meer informatie www.sunned.nl.


Wij zijn SUNNed solarteur. Bereken je voordeel